06-45865368

GastenboekIk ben nu bijna 8 weken (2 keer per week) aan het slenderen.
Behalve dat het ontzettend gezellig is,
doet het ook echt wat. Op verschillende plekken over mij lichaam meerdere centimeters kwijt.
Het is voor iedereen, ik ben zelf 21 en ben een van de jongste die er rond loopt. Maar ook meerdere dames en heren die toch wel ietsje ouder zijn : )

Slenderen heeft me letterlijk en figuurlijk weer in beweging gekregen ;-D
Na veel MS aanvallen en zware medicijn kon ik zo goed als niets meer, maar door in beweging te komen met Slender you ben ik er eindelijk redelijk goed bovenop gekomen na een paar maand. Een aanrader dus! Ook al kun je praktisch niets meer, dan kun je dit wel!

In Slenderen heb ik gevonden wat bij mij past en dat werkt. Zeer aan te bevelen bij mensen met CVS (chronische vermoeidheid syndroom )of met een burnout. Naast dat de spieren aan het werk worden gezet, is het ook nog ontspannend

Ontzettend blij dat ik 10x de vacushaper bij Salon Sylvia heb gebruikt. Ondanks 3 weken onderbreking vanwege vakantie ben ik alsnog 12 cm in omvang kwijt! Helemaal super

Deze week een drukpunt massage gehad in Enschede. Heerlijk. En wat bleek? Mijn schouders en schouderbladen waren zo soepel dat ik er een compliment voor kreeg. Geef het bij deze dus door aan jou Sylvia want het is het resultaat van jouw bank waar speciale aandacht aan mijn vastzittende schouder werd besteed.

Al verschillende keren meegedaan aan een workshop bijenwas schilderen en schilderen met acrylverf en verwerken van edelstenen hierbij. Heel verrassend wat er steeds te voorschijn komt. Het zijn fijne en gezellige uurtjes. Bedankt Sylvia

Ik was gisteren voor de eerste keer op de nieuwe locatie. Lekker gezellig en huislijk. Ik kom al 7 jaar 2 keer per week. 1 keer op de banken en 1 keer in de vacushaper. Dus op naar de volgende 7 jaar

Vandaag voor het eerst op de nieuwe locatie geweest bij Frans op den bult. Het ziet er erg gezellig en vooral heel knus uit. Ik maak nu al al 6 jaar gebruik van de vacushaper en kom 2 maal in de week, zou het voor geen goud willen missen. Het half uurtje sporten in de vacushaper geeft mij heel veel energie.

Fijn Sylvia om te lezen, dat de operatie goed is gegaan. Ik hoop, dat nu ook verder alles mag meewerken aan een volledig herstel. Geniet van de vakantie en hopelijk tot ziens na 21 augustus. Mis de gezellige uurtjes wel.
Hartelijke groeten, Tinie.

Nu gebruik ik inmiddels de infrarooddeken een jaar en met veel plezier want ik heb er erg veel baat bij.Het is nu zo dat ik er geen paardagen plezier van heb,maar de hele week.Sylvia was nu twee weken dicht en dat kon ik de laatste week goed merken ,want ik had veel meer last dan er voor.Iemand die reuma heeft kan ik het aan raden om deze infrarood deken uit teproberen.Nu moet je in het beging niet denken dat het je de heleweek helpt,maar naar een tijdje kun niet meer zonder.Ik hoop dat je er net als ik erg veel plezier van hebt.


Gastenboek schrijven:

Laat een bericht achter,
vul onderstaande velden in:

De gegevens die u hier achter laat worden opgeslagen om weergegeven te worden in ons gastenboek. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Naam:


Bericht:


Antispam, typ in: syss