06-45865368

Kan Slender You iets voor mij doen?

Indien u voor de eerste keer komt, graag 20 min. voor aanvang van de afspraak aanwezig zijn voor een intake gesprek.

Het is van belang dat u met mij vooraf uw klachten bespreekt. Ik beschik immers over de vereiste opleiding om op basis van uw klachten een programma samen te stellen met betrekking tot het gebruik van de toestellen.

Bloed, zweet en tranen komen er niet aan te pas, integendeel. Na een uurtje op de bewegingsbanken bent u heerlijk ontspannen. En door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich bovendien heerlijk fit.

Slender You is een manier van bewegen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zes gemotoriseerde bewegingstoestellen, die elk gedurende tien minuten de spieren in een apart gedeelte van het lichaam stimuleren en trainen.

Met een uurtje slenderen is elke spiergroep aan bod geweest en voelt u zich heerlijk ontspannen en fit. Dit uurtje staat gelijk aan 7 uur grondgymnastiek. Slender You concentreert zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren. Mensen met medische klachten zoals bijvoorbeeld reuma, fibromyalgie, artritis, artrose, MS, ME, spieraandoeningen, rugklachten, hernia en andere soort klachten, biedt het de mogelijkheid om op verantwoorde en veilige wijze aan hun conditie te werken. Tevens ziet u vaak na een maand ook nog dat overtollige centimeters verdwijnen,  mits u twee keer of vaker per week gebruikt maakt van de banken.

Sportkleding
Wij raden u aan gemakkelijk zittende sportkleding te dragen, zonder ritsen en/of knopen. Neem ook een paar sportsokken en een handdoek mee. Sportschoenen niet nodig.

Sandbag Table

Dit toestel maakt 1000 heupbewegingen in tien minuten. Het versoepelt de onderrug en verstevigt de heupen en bovenbenen. Het verbetert de vorm van het zitvlak en vermindert cellulitis.

 

Leg Table

In tien minuten op dit toestel beweegt u zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 km. Het verstevigt de benen, buik, heupen en het zitvlak.

 

Sit-up Table

tien minuten lang is dit toestel een aangename steun in de rug bij het doen van 90 sit-ups. Het versterkt de buik, rug en middenrif.

 

Waist Tummy Hip Table

Dit beweegt de benen 900 keer op en neer in tien minuten. Het verstevigt de taille, buik en heupen. Ook de rugspieren worden extra versterkt.

 

Stretch Table

Dit toestel masseert bovenrug, schouders en nek. In tien minuten wordt het hele lichaam getraind. De houding wordt verbeterd, bovenrug en armen worden verstevigd.

 

Relax Table

een massage voor het hele lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. Na afloop voelt u zich ontspannen en fit.